کاربرد روغن معدنی سفید

روغن معدنی سفید بهداشتی، روغنی بی رنگ و بی بو است که از پالایش پیشرفته روغن پایه مناسب به دست می آید و در صنایع متفاوتی از جمله خوراک پتروشیمی، محصولات آرایشی بهداشتی و محصولات دارویی مورد استفاده قرار می گیرد و دارای خواصی همچون روان کنندگی، نرمی و مقاومت در مقابل رطوبت است.

یکی از مصارف عمده روغن سفید بهداشتی در واحدهای پتروشیمی و صنعت پلاستیک سازی است. این روغن در تولید پلی استایرن ، پلی الفین، الاستومر ها و ترموپلاستیک ها به منظور بهبود و کنترل جریان مذاب در قالب ها و یا تغییر مشخصه های فیزیکی محصول نهایی به کار گرفته می شود.

محصولات شرکت طرح گستر پتروکیان

شرکت طرح گستر پتروکیان قوانین و مشخصه های فنی CFR را به عنوان خط مشی خود قرار داده و محصولات آن مطابق با استانداردهای تعیین شده است و در گرید های متفاوت PTK150، PTK 350 و PTK 500 ارائه می شود که قابلیت تغییر مشخصه های فیزیکی با توجه به نیاز مصرف کنندگان را دارد.

مشاهده فایل پی دی اف PTK150
مشاهده فایل پی دی اف PTK350
مشاهده فایل پی دی اف PTK500